X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
USD

Kirala Senin Olsun Kampanyası!

AnasayfaHaberiniz Olsun.Kirala Senin Olsun Kampanyası!

Kirala Senin Olsun Kampanyası!

 

Siberdizayn ailesi olarak Kirala Senin Olsun sunucu paketlerimiz ile müşterilerimize tekrardan vadeli donanım desteği sunuyoruz.

Artık Kirala Senin Olsun sunucu paketlerimiz ile vade sonunda tamamen size ait olacak gerçek bir fiziksel sunucu, kendi sunucunuzun sahibi olabilirsiniz.

6, 12, 24 ay vade seçeneği ile ihtiyacınıza uygun Kirala Senin Olsun sunucu paketlerimizi tercih edebilir ve size uygun ödeme planı ile peşin ödeme yapmadan, tamamen size ait bir sunucuya sahip olabilirsiniz.

Kampanyalı Kirala Senin Olsun paketlerimizden yararlanabilmek için aşağıdaki şartları kabul etmiş sayılırsınız.

  • Kirala Senin Olsun sunucular ikinci el temiz ve az kullanılmış donanımlardır.
  • Barındırma hizmeti, firmamız tarafından vade sonuna kadar sağlanacaktır.
  • Belirtilen fiyatlara sunucu barındırma ücretleri dahildir. Ek IP ya da lisanslar fiyata dahil değildir.
  • Elektrik, internet ve diğer barınma giderlerinde zorunlu fiyat değişikliği olur ise kirala senin olsun fiyatına güncel barındırma ücreti eklenecektir.
  • Vade sonunda müşteri isterse firmamızda barındırma hizmeti almaya devam edebilir. Barındırma hizmeti almak istemeyen müşterilerimize isterse donanım adresine kargolanabilir.
  • Kirala Senin Olsun hizmetlerinde vade süresi dolmadan iptal edilen hizmetlerde müşterinin sunucu alma hakkı kaybolacağı gibi müşteriye herhangi bir geri ödeme yapılmayacaktır. Müşteri donanımı kiralamış sayılacak, donanım firmamızda kalacaktır.
  • Hizmet aktif edildikten sonra 1 ay donanım ve parça garantisi mevcuttur. 1 ay sonrası oluşabilecek donanım arızalarında ücretli olarak stoğa göre parça temini yapılarak arıza giderilebilir ya da müşteri yedek parça gönderebilir.
  • Kiralama süresi boyunca tüm sunucu yönetimi müşteriye ait olup, firmamız herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.
  • Sunucu barındırma hizmeti içerisinde 1Gbps port, 100Mbps internet kullanım hakkı ve sınırsız trafik olarak hizmet sağlanacaktır. Müşteri pakete tanımlanan hat kadar kullanım yapabilir. Daha yüksek bir kullanım yapmak ister veya yapar ise paket yükseltme yapması gerekir.
  • Kirala Senin Olsun sunucu paketlerinde ücretsiz olarak 1 kullanılabilir IP adresi verilmektedir. Müşteri stoğa ve ihtiyacına göre firmamızdan ek IP tahsis edebilir veya kendi IP adreslerini anons ettirebilir.
  • Kirala Senin Olsun hizmeti stoklarla sınırlı olup, stok bittiğinde ek stok eklenmez ise kampanya sonlandırılacaktır.
  • Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Yukarıda ki şartları kabul etmeyen müşterilerimiz, Kirala Senin Olsun Kampanyasından yararlanamamaktadır.

Bu şartlar haricinde müşterilerimiz (kayıt olurken kabul ettiği) hizmet kullanım sözleşmesini de kabul etmiş sayılır. Hizmet kullanım sözleşmesine www.siberdizayn.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyalı Kirala Senin Olsun Sunucu paketlerimizi incelemek için TIKLAYIN.

 

Keyifli alışverişler dileriz.



Top